Γιατί να είσαι απομίμηση γίνε ο πραγματικός ΕΣΥ!!!





Ενώ γεννιόμαστε ως πρωταγωνιστές στη συνέχεια της ζωής μας χάνουμε όλο αυτό το κομμάτι, χάνουμε την αυθεντικότητά μας και γινόμαστε φτηνές απομιμήσεις όλων όσων μας μεγαλώνουν και μας λένε τι να κάνουμε ή τι να μην κάνουμε.
Δεν κρατάμε αυτά που ταιριάζουν απόλυτα με την αυθεντικότητα μας αλλά γινόμαστε τέλεια ρομπότ, Ρομποτίζουμε σε όλα και για όλη μας τη ζωή και μακάρι να ξέραμε και το γιατί. Αρκετοί συνάνθρωποι μας κατάφεραν και είδαν την αυθεντικότητά τους, ήταν αυτό που τους ξεχείλιζε ήταν αυτό που έβγαινε από μέσα τους σαν ποτάμι. Έτσι αυτοί οι άνθρωποι έζησαν και ζουν σύμφωνα με αυτή την αυθεντικότητα και δεν έμοιασαν σε τίποτε με τους γύρω τους ΕΥΤΥΧΩΣ!!! Και λέω ευτυχώς γιατί χάρις σε αυτούς τους αυθεντικούς ανθρώπους εμείς έχουμε φτάσει να έχουμε τόσο πλούτο σε ύλη, σε γράμματα, σε μουσική, σε ποίηση κλπ. Είναι πολλοί και πάρα πολλά αυτά που έγιναν μέσα από αυτές τις αυθεντικότητες. Άρα μπορείς και συ να βρεις τη δική σου αυθεντικότητα και να σταματήσεις να προσπαθείς να μοιάζεις με τη μάνα σου, με το γείτονα, με τον καθηγητή σου, με τον σύντροφό σου, με την κολλητή σου, με μια τραγουδίστρια και γενικά με ότι. Άσε την αυθεντικότητά σου να βγει στην επιφάνεια γιατί το αυθεντικό και μοναδικό είσαι ΕΣΥ!!!

Καμία απομίμηση δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί σου....... καμια.

Δωροθέα
Το διαβάσαμε από το: Γιατί να είσαι απομίμηση γίνε ο πραγματικός ΕΣΥ!!! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/02/blog-post_3915.html#ixzz3T7dBYTlU
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...