Γιατί να μπείτε στο MLM;











Οι άνθρωποι μπαίνουν στις εταιρίες MLM για πολλούς διαφορετικούς λόγους. Εδώ είναι μερικοί από αυτούς.

Μπείτε στο MLM ως μία κοινωνική δραστηριότητα

Tο MLM είναι μία πολύ ωραία ευκαιρία για να γνωρίσετε ανθρώπους και να διασκεδάσετε. Γίνονται επιχειρηματικές συναντήσεις, εκπαιδευτικές συναντήσεις, κρουαζιέρες, πάρτι και συζητήσεις δίπλα στο τζάκι όπου μπορείτε να γνωρίσετε πολλούς νέους φίλους. Τα θέματα συζήτησης αφορούν συνήθως την επιχείρηση και την προσωπική ανάπτυξη. Ξέρω πολλούς ανθρώπους που έχουν βρει το σύζυγό τους στο MLM επειδή υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι και τόσα πολλά γεγονότα όπου κάποιος μπορεί να συμμετέχει. Κάθε 12-18 μήνες οι περισσότερες εταιρίες MLM οργανώνουν εθνικά ή διεθνή γεγονότα όπου συγκεντρώνονται άνθρωποι από όλο τον κόσμο. Αυτό είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να γνωρίσετε ανθρώπους. Προσωπικά έχω κάνει φίλους σε πάνω από 20 διαφορετικές χώρες. Είναι σπάνιο να βρεθεί μια οργάνωση εκτός MLM με τόσες πολλές ευκαιρίες να γνωρίσετε ανθρώπους και να κοινωνικοποιηθείτε. Μια άλλη πτυχή των κοινωνικών δραστηριοτήτων είναι το να δουλεύετε με φίλους ή/και με μέλη της οικογένειάς σας. Βλέπω πολλές φορές ότι τα ζευγάρια θα ήθελαν να δουλεύουν μαζί στην επιχείρησή τους – το MLM προσφέρει αυτήν την ευκαιρία.

Μπείτε στο MLM για να βοηθήσετε ανθρώπους

Ας υποθέσουμε ότι η εταιρία MLM που μπαίνετε βοηθά ανθρώπους με τον έλεγχο βάρους. Καθώς εκπαιδεύεστε στο πώς να πουλάτε τα προϊόντα, μαθαίνετε πολλά για το θέμα του ελέγχου βάρους. Αυτή η γνώση σας επιτρέπει να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους με το θέμα του ελέγχου βάρους. Γνωρίζω επίσης πολύ πλούσιους ανθρώπους που μπαίνουν στο MLM επειδή θέλουν να βοηθήσουν άλλους ανθρώπους να κερδίσουν περισσότερα χρήματα και να πετύχουν τον τρόπο ζωής που απολαμβάνουν οι ίδιοι. Σπάνια ένας άνθρωπος που έχει γίνει πλούσιος σε μια παραδοσιακή επιχείρηση μπορεί να είναι σε θέση να βοηθήσει τους φίλους του να γίνουν επίσης πλούσιοι. Το MLM είναι η εξαίρεση. Όταν είστε σε θέση να βοηθήσετε κάποιον να ξεπεράσει ένα πρόβλημα ελέγχου βάρους το οποίο αντιμετωπίζει μια ζωή, ή να βοηθήσετε κάποιον να βελτιώσει την κατάσταση του δέρματός του, ή να βοηθήσετε κάποιον να πετύχει οικονομική ελευθερία, αυτό προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση επειδή ξέρετε ότι έχετε κάνει τη ζωή του καλύτερη.

Μπείτε στο MLM ως μία εναλλακτική ή συμπληρωματική συνταξιοδότηση

Σήμερα στις Ηνωμένες Πολιτείες μόνο το 40% των ανθρώπων που εργάζονται έχουν και έναν λογαριασμό συνταξιοδότησης. Από εκείνους που έχουν κάποιου είδους λογαριασμό συνταξιοδότησης, το μέσο υπόλοιπο του λογαριασμού είναι $29.000. Αυτό δεν θα φτάσει στο μέσο συνταξιούχο για να πληρώσει τις προβλέψιμες δαπάνες (ηλεκτρικό, νερό, θέρμανση, τρόφιμα, έξοδα αυτοκινήτου κ.λπ.). Τα $29.000 βεβαίως δεν θα αντέξουν οικονομικά οποιεσδήποτε απρόβλεπτες, καταστροφικές δαπάνες όπως οι ιατρικές δαπάνες. Το MLM προσφέρει έναν τρόπο σε έναν άνθρωπο να δημιουργήσει ένα εισόδημα ως εναλλακτική λύση στα τυποποιημένα πλάνα συνταξιοδότησης ή να αυξήσει το τρέχον πλάνο συνταξιοδότησής του.

Μπείτε στο MLM για να αποκτήσετε τη δική σας επιχείρηση

Οι περισσότεροι άνθρωποι δουλεύουν όσο σκληρά μπορούν σε οποιαδήποτε δουλειά βρουν για να καλύπτουν απλά τα έξοδα. Αισθάνονται παγιδευμένοι επειδή ΠΡΕΠΕΙ να πάνε να δουλέψουν για να πληρώσουν τους λογαριασμούς. Το MLM προσφέρει μια διέξοδο από τη συνηθισμένη παγίδα εργασίας επειδή ένας άνθρωπος μπορεί να ασχοληθεί στην επιχείρηση του MLM με ημιαπασχόληση έως ότου να κερδίζει αρκετό εισόδημα ώστε να μπορεί να εγκαταλείψει την πλήρους απασχόλησης εργασία του - εάν το επιθυμεί. Έχω συναντήσει επαγγελματίες που έχουν αντικαταστήσει το εισόδημά τους μέσω του MLM, αλλά αγαπούν τόσο πολύ αυτό που κάνουν που συνεχίζουν να ασχολούνται με το παλιό τους επάγγελμα - αλλά χωρίς την πίεση ότι πρέπει να βγάλουν τα προς το ζην με αυτό. Προσωπικά, έχω γνωρίσει πολλούς γιατρούς, καλλιτέχνες, δάσκαλους και αρχιτέκτονες που το κάνουν αυτό.

Μπείτε στο MLM για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν όνειρα που είναι συχνά κρυμμένα κάτω από το «δεν υπάρχει χρόνος, χρήματα, ή τεχνογνωσία». Είτε είναι μουσική, τέχνη, χορός, φιλανθρωπίες, ένα αγρόκτημα με άλογα, αυτοκίνητα, σκάφη, πτήσεις, καταδύσεις, ταξίδια, γκολφ - οι κατάλογοι ονείρων είναι ατελείωτοι εκτός αν κάποιος έχει σταματήσει να ονειρεύεται. Οι άνθρωποι πολλές φορές μπαίνουν στο MLM για να χτίσουν μια επιχείρηση που τους επιτρέπει την ελευθερία και την ευελιξία να ακολουθήσουν το πραγματικό όνειρό τους.

Μπείτε στο MLM για να ζήσετε όπου θέλετε να ζήσετε

Έχω συναντήσει πολλούς ανθρώπους που μπήκαν στο MLM επειδή ερωτεύτηκαν κάποιο μέρος του κόσμου και θέλησαν να ζήσουν εκεί, μακριά από τον καθημερινό ανταγωνισμό. Με το MLM μπορεί κάποιος να δουλέψει από το σπίτι και αυτό κάνει το MLM ελκυστικό σε πολλούς ανθρώπους. Όχι μόνο μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι με το MLM, αλλά μπορείτε να εργαστείτε από ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ σπίτι. Έχω συναντήσει τους ανθρώπους που ζουν σε σκάφος και χτίζουν την επιχείρηση τους MLM.

Μπείτε στο MLM για να δημιουργήσετε πλούτο

Ναι, ο πλούτος είναι διαθέσιμος στους ανθρώπους στο MLM. Θα απαιτήσει την ίδια προσπάθεια (και τα ίδια αποτελέσματα) όπως και η δημιουργία πλούτου χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε άλλη επιχειρηματική μέθοδο. Δεν μπορείτε να κάνετε συντόμευση στην προσπάθεια για τη δημιουργία του πλούτου. Αλλά με το MLM δεν απαιτείται τόσο μεγάλο κεφάλαιο εκκίνησης όσο με τις περισσότερες άλλες επιλογές δημιουργίας πλούτου. Δεν έγραψα ότι δεν θα απαιτεί ΚΑΘΟΛΟΥ κεφάλαιο εκκίνησης – απλά λιγότερο. Παρεμπιπτόντως, έχω πετύχει όλα τα παραπάνω με το MLM. Είναι απολύτως εφικτά!

Γιατί στις επιχειρήσεις αρέσει το MLM

Όλες οι επιχειρήσεις, οι εκκλησίες, οι πολιτικοί, τα σχολεία, κ.λπ. ξέρουν ότι η προφορική διαφήμιση είναι η αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη μορφή διαφήμισης. Είναι αποτελεσματική επειδή η διαφήμιση προέρχεται από μια έμπιστη πηγή - κάποιον φίλο, κάποιον συγγενή, κάποιον γνωστό. Είναι αποδοτική επειδή η εταιρία δεν χρειάζεται να πληρώσει για διαφήμιση που τελικά δεν φθάνει στον πελάτη.

Εάν μια εταιρία στείλει 1.000 κάρτες πληροφορώντας τους ανθρώπους πού βρίσκεται το κατάστημά τους και μόνο το 1% των 1.000 μπαίνουν στο κατάστημα, τότε το 99% της διαφήμισης σπαταλήθηκε. Εάν μια εταιρία ξοδέψει 450 εκατομμύρια δολάρια σε μια διαφημιστική καμπάνια αλλά πουλήσει προϊόντα αξίας μόνο 100 εκατομμυρίων, έχουν χάσει 350 εκατομμύρια δολάρια. Οι επιχειρήσεις θέλουν να συνεργάζονται με τις εταιρίες MLM επειδή πληρώνουν μόνο για τα αποτελέσματα. Δεν πληρώνουν καμία δαπάνη διαφήμισης έως ότου το προϊόν πωλείται. Δείτε πόσες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας για παράδειγμα ανταμείβουν με διάφορους τρόπους τους πελάτες τους που τους φέρνουν κι άλλους πελάτες.

Ο άλλος λόγος που το MLM αρέσει στις επιχειρήσεις είναι επειδή πληρώνουν για διαφήμιση που ωφελεί τον καταναλωτή. Επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω: εάν μια εταιρία (όπως π.χ. η Channel) προσλαμβάνει την διασημότητα Nicole Kidman και την πληρώνει 12 εκατομμύρια δολάρια, αυτά τα 12 εκατομμύρια δεν ωφελούν τον καταναλωτή. Όσο γοητευτική κι αν είναι η Nicole Kidman, δεν προσθέτει καμία αξία στον καταναλωτή. Στο δικτυακό μάρκετινγκ, αυτά τα ίδια 12 εκατομμύρια δολάρια πηγαίνουν στους διανομείς που (ενδεχομένως) έχουν ειδικευτεί στο προϊόν και είναι σε θέση να το εξηγήσουν στον καταναλωτή. Δείτε αυτό το διάγραμμα για μία οπτική παρουσίαση.

Οι εταιρίες MLM πληρώνουν για την παραγωγή, όχι για το ότι έρχεστε στη δουλειά

Η λέξη παραγωγή σημαίνει «κάτι που παράγεται». Εάν μια εταιρία μη-MLM προσλάβει έναν αντιπρόσωπο πωλήσεων για να πουλήσει τα προϊόντα της, συνήθως πληρώνει στον αντιπρόσωπο πωλήσεων έναν μισθό συν προμήθειες στις πωλήσεις των προϊόντων που πουλήθηκαν. Το κάνει αυτό χωρίς να γνωρίζει εάν ο αντιπρόσωπος πωλήσεων θα πουλήσει κάτι ή όχι. Εάν ο αντιπρόσωπος πωλήσεων δεν πουλήσει ποτέ τίποτα, ο μισθός του είναι μια σπαταλημένη δαπάνη. Στο Πολυεπίπεδο Μάρκετινγκ, η εταιρία πληρώνει προμήθεια ΜΟΝΟ όταν πωλείται πραγματικά ένα προϊόν. Αυτό σημαίνει πληρωμή για την παραγωγή σε αντίθεση με την πληρωμή ανθρώπων για να έρθουν απλά στη δουλειά είτε παράγουν μια πώληση ή όχι.

Αντιθέτως, εάν είστε ο τύπος ανθρώπου που ψάχνει τρόπους να αποφύγει την παραγωγή, θα μισήσετε το MLM εάν συνεχίσετε την ίδια μη παραγωγική δραστηριότητα.

Η καλύτερη δυνατή χρήση του χρόνου σας

Εάν είστε παραγωγικός άνθρωπος, θα θελήσετε αυτό που προσφέρει το MLM. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια αύξηση πληρωμής οποτεδήποτε θελήσετε. Επιπλέον υπάρχει ελάχιστο ή κανένα όριο στο πόσα χρήματα μπορείτε να βγάλετε.

Αλλά επιπλέον, πολλαπλασιάζετε το χρόνο σας αντί να τον αναλίσκετε. Υπάρχουν τρία πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το χρόνο: Να τον αναλώσετε, να τον επενδύστε, ή/και να τον πολλαπλασιάστε. Σαν υπάλληλος, αναλώνετε το χρόνο σας. Αναλώνετε 8 ώρες, πληρώνεστε για 8 ώρες. Στο MLM, εκπαιδεύετε έναν άλλο άνθρωπο για να κάνει ό,τι κάνετε εσείς – αυτό είναι επένδυση του χρόνου σας. Δουλεύετε 8 ώρες, ο άνθρωπος που εκπαιδεύσατε δουλεύει 8 ώρες - πληρώνεστε [θεωρητικά] για 16 ώρες εργασίας. Εάν ο άνθρωπος που εκπαιδεύσατε εκπαιδεύσει κάποιον άλλο, έχετε πολλαπλασιάσει το χρόνο σας. Ξαναδιαβάστε αυτήν την πρόταση. ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ MLM ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟ. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν αυτό το μέρος.


http://saraptsis.blogspot.gr/2009/10/mlm_29.html


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...