Το Δικτυακό Μάρκετινγκ, το καλό και το κακό....


Ο περισσότερος κόσμος φοβάται τις πολυεθνικές εταιρείες πολυεπίπεδου μάρκετινγκ, επειδή πολύ απλά γνωρίζουν περιπτώσεις όπου κάποιοι μέσω αυτού του συστήματος στήσανε κάποιες απάτες.

''Αρπαχτές'' του στυλ....βάλε 500€ και βρες κι άλλους που θα βάλουν 500€ κ.ο.κ


Ή επειδή κάποιοι γνωστοί του, μη εκπαιδευμένοι ξερόλες, ''έπαιξαν'' για ένα διάστημα με μια σοβαρή εταιρία Mlm, απέτυχαν και τώρα κατηγορούν το χώρο.


Όπως αναφέρει και η παροιμία αν καείς στο χυλό φυσάς και το γιαούρτι.
Το πολυεπίπεδο μάρκετινγκ και η ανάπτυξη δικτύου ειναι ο τρόπος που χρησιμοποιούν όλοι οι επιχειρηματίες του κόσμου για να πλουτίσουν επειδή είναι αποτελεσματικό.
Αυτό δεν το κάνει απαραίτητα καλό ή κακό όπως δεν κάνει και οποιοδήποτε άλλο εργαλείο.


Τόσο το πολυεπίπεδο μάρκετινγκ όσο και κάθε άλλο εργαλείο γίνεται καλό ή κακό από τον τρόπο που το χρησιμοποιεί ο χρήστης του.
Για παράδειγμα το νυστέρι στα χέρια του χειρούργου σώζει ζωές. Στα χέρια ενός σχιζοφρενή όμως σκοτώνει.Φταίει το νυστέρι γι' αυτό;;


Εκπληκτικό συμπέρασμα? Πίσω από οτιδήποτε κακό κρύβεται ένας διεφθαρμένος άνθρωπος όχι ένα διεφθαρμένο ή κακό εργαλείο.


Το Δικτυακό Μάρκετινγκ έχει ένα καλό και ένα κακό.
Το καλό είναι ότι μπορεί ο κάθε άνθρωπος να μπει στο χώρο και να βγάλει χρήματα και
Το κακό είναι ότι μπορεί ο κάθε άνθρωπος να μπει στο χώρο και να βγάλει χρήματα.

Καταλαβαίνετε λοιπόν τι γίνεται.

Ειδικά στην εταιρία που συνεργάζομαι, που οι εγγραφές είναι δωρεάν για να μπορούν όλοι να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να χτίσουν ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον.


Ωστόσο εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη και ενθουσιασμένη με τον κλάδο,όχι μόνο γιατί άλλαξε η ζωή μου από τότε που άρχισα να αναπτύσσω τηνεπιχείρηση μου, αλλά και γιατί τόσο η εταιρία που έχω επιλέξει, όσο και η ομάδα συνεργατών μου λειτουργούν με νόμιμο και ηθικό τρόπο.


Το Δικτυακό Μάρκετινγκ είναι το μοναδικό σύστημα εργασίας που μπορεί να αποφέρει σ'ένα συνηθισμένο άνθρωπο, ασυνήθιστα εισοδήματα.


Μη διστάζετε και Τολμήστε το.....Κάνει καλό!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...