Οι ευκαιρίες πάντα και παντού θα υπάρχουν αρκεί να τις δούμε

Στη ζωή υπάρχουν οι δάσκαλοι της οδήγησης για να μας δείξουν το

τρόπο να οδηγούμε το αυτοκίνητο για να μην έχουμε ατυχήματα αλλά και για να μη σκοτωθούμε. Είναι η διδασκαλία αυτή που μας βοηθάει να βγούμε έξω από το «θα πάθεις για να μάθεις» ..... είναι μία διδασκαλία ανάποδη.... μαθαίνουμε για να μην πάθουμε. Αυτή την εργασία κάνει και η αυτοβελτίωση. Να μάθουμε για να μην πάθουμε ή για να πάθουμε όσα λιγότερα γίνεται.
Κάποιοι άνθρωποι πριν από μας «έπαθαν» και αναζήτησαν τρόπους που βελτιώνουν τη ζωή. Όμως ο τρόπος για να μετατραπεί σε εκπαίδευση μπορεί να γίνει μόνο από τον κάθε άνθρωπο ατομικά.
Οι ευκαιρίες πάντα και παντού θα υπάρχουν αρκεί να τις δούμε.
Να γίνουμε εμείς οι οδηγοί της ζωής μας, με τον καλύτερο τρόπο. Τα προβλήματα ποτέ δεν σταματούν, πάντα θα υπάρχουν, αυτό που αλλάζει μέσα από την αυτοβελτίωση είναι η δική μας θέση/στάση που κρατάμε μετά από τη γνώση του είμαι.
Κανείς άλλος πέρα από μας δεν μπορεί να κάνει αυτά τα μαθήματα να ολοκληρώνονται, να βελτιώνονται, να παγιώνονται εκτός από μας τους ίδιους.
Όσο καθυστερείς κλειδώνεις, όταν όμως πάρεις την ευκαιρία στα χέρια σου, αρχίζεις και αποκτάς χώρο και κάποια στιγμή έχεις όλο το χώρο και τον χρόνο με τους δικούς ρυθμούς μέσα στην καθημερινότητα με όλα της τα δρώμενα, χωρίς αυτά πια να έχουν τίτλους καλό – κακό, αλλά μόνο μέρα.


Δωροθέα


Η ΧΙΟΝΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ 7 ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...