Χρήματα και Δικτυακό Μάρκετινγκ






Σίγουρα, τα χρήματα δεν είναι το παν. Φυσικά αυτό ισχύει μέχρι όταν δεν έχεις αρκετά. Τότε η έλλειψη χρημάτων καταναλώνει όλη σου τη ζωή.



Με το όχημα του Δικτυακού Μάρκετινγκ έχει τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε το θέμα το χρημάτων μια και καλή. Αλλά αν δεν μπείτε στη δράση αυτό το όχημα είναι άχρηστο.



Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες συμβουλές που έχω λάβει στο θέμα των χρημάτων στο Δικτυακό Μάρκετινγκ.


1. Ξοδέψτε λιγότερα από αυτά που κερδίζετε.


2. Αποφύγετε το χρέος σαν την πανούκλα. Αυτό που δείχνει πλέον ότι έχετε status δεν είναι τα πολυτελή αυτοκίνητα ή τα μεγάλα σπίτια, αλλά το να μπορείτε να πείτε ότι ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΤΕ.


3. Αν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή σας και το εισόδημά σας πέφτει κάτω από την ικανότητά σας να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας, τότε ΚΑΝΤΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ. Πουλήστε το δεύτερο αυτοκίνητο, βρείτε μικρότερο σπίτι, μειώστε τα έξοδα, κάντε ό,τι χρειαστεί, αλλά μειώστε πολύ τα πάγια έξοδά σας. Αυτό σας θα σας δώσει επιλογές. Αν βρεθείτε σε μία τρύπα, ο πρώτος κανόνας είναι να σταματήσετε να σκάβετε.


4. Κάντε προσωπικές θυσίες αν αυτό είναι απαραίτητο, αλλά ΠΟΤΕ μην σταματάτε να επενδύετε στην προσωπική σας ανάπτυξη. Ο κανόνας είναι ότι τα χρήματα που κερδίζετε είναι σύμφωνα με αυτό που είστε.


5. Όταν ασχολείστε με μερική απασχόληση, προσπαθήστε να αποταμιεύσετε κάθε δεκάρα του εισοδήματός σας από το Δικτυακό Μάρκετινγκ. Πληρώστε τους λογαριασμούς σας με τα χρήματα από τη “δουλειά” σας, αλλά όσον αφορά το εισόδημά σας από το Δικτυακό Μάρκετινγκ, με αυτό πληρώστε μόνο τα έξοδα που σχετίζονται με το χτίσιμο της επιχείρησή σας (προϊόντα, μετακινήσεις, σεμινάρια κλπ) και αποταμιεύστε τα υπόλοιπα. Αυτό θα χτίσει το μέλλον σας.


6. Ποτέ δε θα είστε ελεύθεροι αν επιμένετε να έχετε το τέλειο lifestyle πριν να είστε οικονομικά ικανοί για κάτι τέτοιο. Το πολυτελές αυτοκίνητο, το υπέροχο σπίτι, οι ονειρεμένες διακοπές, μπορούν να περιμένουν. Γίνετε δημιουργικοί όσον αφορά τη διασκέδαση με την οικογένειά σας. Απλά μην ξοδεύετε κάθε δεκάρα του μέλλοντός σας διαφορετικά ποτέ δε θα φτάσετε εκεί που θέλετε να πάτε.


7. Πληρώστε τους φόρους σας εγκαίρως. Ποτέ μη ζητήσετε παράταση ή διακανονισμό. Μην το αναβάλλετε. Βάλτε επαγγελματίες να ασχοληθούν με αυτό.


Αυτά ήταν … εφτά απλές συμβουλές που έχω λάβει όλα αυτά τα χρόνια. Έχω κάνει ό,τι λάθος μπορεί να κάνει κάποιος, πιστέψτε με, αλλά χάρη στο Δικτυακό Μάρκετινγκ, δε χρωστάω πουθενά και έχω καταφέρει να τακτοποιήσω “το θέμα των χρημάτων” μια καλή.


Είναι πολύ πιο ικανοποιητικό να δουλεύετε με σκοπό να συνεισφέρετε, να βοηθάτε και να αφήσετε κάποια κληρονομιά.


Eric Worre


Μετάφραση από Θεόδωρος Αραμπατζής
http://www.network-marketing.gr/2014/03/money-mlm-tips.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...