10 Απλά Μυστικά Τα Οποία Σφραγίζουν Την Επιτυχία Σας!


Πρόκληση Η ζωή μπορεί να είναι ένας ανώμαλος δρόμος. Η πρόκληση είναι να μην τον αφήσεις να σε συντρίψει σαν σκόνη, αλλά να σε γυαλίσει σαν ένα πολύτιμο διαμάντι. J.M.Fogg Μια ρουτίνα από συνεχής προκλήσεις δημιουργεί δυνατούς χαρακτήρες, σαν ένα καλό γυμναστήριο το οποίο δημιουργεί δυνατά σώματα.
Πίστη Αυτό Που Πιστεύεις ότι Είναι Ο Εαυτός Σου, Αυτό Είσαι. - C.M.Bristol Τα πιστεύω σου κατευθύνουν τις ενέργειες σου. Οι ενέργειες σου δημιουργούν τα αποτελέσματα σου, και αυτά τα αποτελέσματα, όταν γίνονται για μια ολόκληρη ζωή, είναι αυτό που αποκαλούμε πεπρωμένο.
Σκοπός & Αξίες Τα μεγάλα μυαλά έχουν σκοπούς, άλλοι έχουν ευχές. - W.Irving Ο σκοπός είναι το όραμα σου. Είναι η κινητήρια δύναμη σε όλα τα επιτεύγματά σας. Δεν χρειάζεται να είσαι διάσημος... να ζεις μια ηρωική ζωή. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να έχεις έναν στόχο μεγαλύτερο από αυτό που είσαι. Από τις αξίες μας πηγάζουν οι επιθυμίες μας για την ζωή μας, ότι θέλουμε και ζητάμε. Οι αξίες μας είναι η πηγή της αυτογνωσίας μας.
Υπερνικώντας Τον Φόβο Το κλειδί για να υπερνικούμε τον φόβο βρίσκεται στον έλεγχο της πίστης. Η αποτυχία και η επιτυχία είναι απλώς κάτι που δημιουργούμε. Όλοι οι φόβοι, συμπεριλαμβανομένου και των πιο καταστρεπτικών, σαν τον φόβο της αποτυχίας, δεν είναι τίποτα άλλο από μια ιδέα. Και αν θές να ζεις σε μια ισχυρή ιδέα η οποία θα σε ανυψώσει στην κορυφή του κόσμου, έχοντας εκπληκτικά αποτελέσματα, τότε πρέπει να έχεις ευγνωμοσύνη. Ο φόβος σκοτώνει την δημιουργικότητα και τη φαντασία. Ένας αληθινός μαχητής πρέπει να μπορεί να μάχεται με τους εσωτερικούς εχθρούς.
Νοοτροπία Όποιο γεγονός αντιμετωπίζουμε δεν είναι τόσο σημαντικό όσο η νοοτροπία μας προς αυτό, γιατί αυτό καθορίζει την επιτυχία ή την αποτυχία - N.V.Peale Θετικές νοοτροπίες δημιουργούν θετικά αποτελέσματα. Να θυμάστε ότι, πριν κάποιος αγοράσει οτιδήποτε εσείς προσφέρετε, αγοράζουν την στάση σας - άσχετο με το τι εσείς πουλάτε.
Συγκέντρωση Συγκέντρωση: σε ένα σημείο στο οποίο ένα αντικείμενο πρέπει να βρίσκεται έτσι ώστε μια ξεκάθαρη εικόνα αυτού να μπορεί να δημιουργηθεί. - The Oxford Dictionary of English Etymology Όταν έχεις την δυνατότητα να συγκεντρώνεσαι σε οτιδήποτε, θα μπορείς να ελέγχεις οτιδήποτε θελήσεις. Συγκέντρωσε τις σκέψεις σου - έλεγξε το μυαλό σου. Συγκέντρωσε τα συναισθήματα σου - έλεγξε την καρδιά σου. Συγκέντρωσε την δημιουργικότητα σου - έλεγξε την φαντασία σου Η Συγκέντρωση είναι εύκολη, χρειάζεται απλά πρακτική.
Δέσμευση Μια κότα και ένα γουρούνι συζητούσαν. Η κότα είπε, “Δεσμεύομαι να δίνω ένα αυγό κάθε μέρα.” “Αυτό δεν είναι δέσμευση,” είπε το γουρούνι. “Αυτό είναι απλά συμμετοχή. Να δίνεις μπέϊκον, ΑΥΤΟ είναι δέσμευση !” Τίποτα δεν γίνεται χωρίς δέσμευση. Η δέσμευση είναι τόσο απλή, όσο να δίνεις και να κρατάς το λόγο σου. Να κάνεις το καλύτερο. Δέσμευση είναι να κάνεις αυτό που υποσχέθηκες - ακόμη και αν δεν θέλεις τελικά. Αν αποτύχεις να τηρήσεις μια δέσμευση, κοίτα καλά και αναρωτήσου:
Θέληση Άν αγνοείς αυτό που επιθυμεί ένας άνθρωπος, αγνοείς την πηγή της δύναμής του … - W.Lippmann Αν πρόκειται να πετύχεις, πρέπει πραγματικά να ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ, όχι απλά να σκέφτεσαι ότι το θέλεις.
Στόχοι Ο σκοπός των στόχων είναι για να συγκεντρώνουμε την προσοχή μας. Το μυαλό δεν θα επιτύχει επιτεύγματα εάν δεν έχει ξεκάθαρες προσδοκίες. - compiled by W.Davis Θα συναντήσεις άτομα τα οποία θα αντιδράσουν αρνητικά στους στόχους σου. Η αλήθεια είναι ότι οι στόχοι σου τους φοβίζουν. Άν οι στόχοι σου σε κάνουν να ιδρώνεις λίγο, τότε μάλλον είναι πολύ καλοί στόχοι. Οι άνθρωποι δεν σχεδιάζουν αν αποτύχουν - οι άνθρωποι αποτυγχάνουν να σχεδιάζουν.
Επιλογή Η μεγάλη δύναμη του ανθρώπου είναι η δύναμη να επιλέγει. - J.M.Kohe Έχουμε όλοι την δύναμη να αλλάζουμε το πεπρωμένο μας, κάθε στιγμή με την επιλογή. Η επιλογή του να ζείς με πάθος είναι μια ευκαιρία. Στιγμή με στιγμή, θα σας παρουσιαστεί η επιλογή ξανά και ξανά, σε ολόκληρη τη ζωή σας
Ζείτε Με Πάθος; Εάν δεν ζείτε με Πάθος - δεν ζείτε. Απλώς Υπάρχετε. Επιλέξτε Να Ζείτε!!
http://www.slideshare.net/BillPanopoulos/10-31963421
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...