Τρικ για Να Μπλοκάρετε τις Αρνητικές Σκέψεις




Όλοι συνηθίζουμε να έχουμε αρνητικές σκέψεις κατά την διάρκεια του ξύπνιου μας. Άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο.
Ορισμένες σκέψεις αφορούν τον αυτοπεριορισμό, το άγχος κλπ., και άλλες είναι αρνητικές σκέψεις για άλλους ανθρώπους ή καταστάσεις.
Ένα “τρικ” που μπορείτε να κάνετε είναι το εξής: Γράψτε σε ένα χαρτάκι μία φράση σαν κι αυτή “Μόλις έρχεται αρνητική σκέψη, σκέφτομαι μία καλή, αγνή και αρμονική σκέψη. Ζω συνειδητά και είμαι ελεύθερος(η)“. Αφού το γράψετε, βάλτε το χαρτάκι σε μία τσέπη από το ρούχο που βγαίνετε έξω και διαπράξτε μία “συμφωνία” με τον εαυτό σας, πως όταν έρχετε μία αρνητική σκέψη θα κοιτάζετε αυτό το χαρτάκι, θα το διαβάζετε και θα το κάνετε πράξη. Μπορείτε να λέτε κιόλας “Ωπ! έχουμε διαπράξει συμφωνία εμείς οι δύο…”.
Το υποσυνείδητο καταλαβαίνει περισσότερο με έννοιες και συμβολικές πράξεις. Κάντε το ώσπου να σας γίνει συνήθειο. Μετά από καιρό, θα δημιουργηθούν νέες “φωλιές” νευρώνων, δε θα χρειάζεστε πλέον το χαρτάκι και θα ελέγχετε τις σκέψεις σας πιο εύκολα και άνετα. Όλα είναι θέμα συνήθειας!
visualmeditation
Το διαβάσαμε από το: Τρικ για Να Μπλοκάρετε τις Αρνητικές Σκέψεις http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/09/blog-post_1260.html#ixzz3Dqz96n8L
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...