ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ

Από την στιγμή που χάσαμε την μνήμη μας και δεν θυμόμαστε τίποτα απολύτως σχετικά με την δεύτερη θεϊκή μας φύση, δεν είναι τυχαίο που φτάσαμε στο σήμερα, όπου κανένας άνθρωπος εδώ στην Γη δεν έχει πνευματική υπόσταση, και αυτό σημαίνει ότι όλοι σχεδόν είμαστε φυλακισμένοι.

Αυτό το οποίο μας έχει εγκλωβισμένους μέσα από τις συνεχείς επανενσαρκώσεις για να ζούμε μία θνητή και μίζερη ζωή γεμάτη φόβους ανασφάλειες αρνητικά συναισθήματα και αισθήσεις, το κάνει γιατί τρέφεται από εμάς, γι’αυτό και μας θέλει εδώ στην Γη να μας κρατά για πάντα.

Για να απενεργοποιήσουμε την μπαταρία στην οποία έχουμε καταλήξει να είμαστε και να τροφοδοτούμε με την ενέργεια που μας απορροφά συνεχώς ο δεσμοφύλακας μας, πρέπει να γνωρίζουμε πρώτα ποιοι είμαστε, και ότι εμείς έχουμε την δύναμη ως ψυχές και την εξουσία να πάμε οπουδήποτε θελήσουμε.

Γι’αυτό και εδώ στην Γη δημιούργησαν οι δεσμοφύλακες μας τις θρησκείες, και σήμερα τις επιστήμες, για να μας διδάσκουν οι μεν θρησκείες τον τρόμο της υποτιθέμενης κόλασης ώστε να υπακούμε στους υποτιθέμενους αγγέλους του υποτιθέμενου θεού για την μετάβαση μας από την Γη στην πηγή μας, και έτσι δίνουμε από μόνοι μας την εξουσία να μας καθοδηγούν οι δεσμοφύλακες μας.
Και με τις επιστήμες γίναμε άκρως υλιστές και ρεαλιστές οπότε χάσαμε κάθε πνευματική διαύγεια όσον αφορά την νόηση της αλήθειας.


Λες και δεν ξέρει η ανθρώπινη ψυχή που ανήκει και που πρέπει να πάει, αρκεί εδώ όσο ζούμε να αναζητάμε συνεχώς την αλήθεια ώστε να γνωρίσουμε τον αληθινό μας εαυτό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ.

Αν μπορούσε ο αληθινός θεός θα μας ελευθέρωνε ήδη, να μας απεγκλωβίσει από την φυλακή μας, ή μάλλον το έχει κάνει ήδη, αφού δεν υπάρχει η έννοια του χρόνου, δεν υπάρχει ο χρόνος, έχει ήδη συμβεί η απελευθέρωση μας, αλλά εμείς εδώ δεν το ξέρουμε.
Και ότι ζούμε τώρα είναι ήδη παρελθόν το οποίο ζούμε και ξαναζούμε συνεχώς.

Και ο θεός που μας απελευθέρωσε είναι ο Άνθρωπος Όλον όμοιος με τον Πατέρα Θεό, ο οποίος είναι όλοι εμείς μαζί, η ολότητα του ενός..είμαι αυτός που είμαι.
Και όπου το Ένα το Παν «Εν το παν» το Όλον. Η ολότητα του Ενός.

ο Όλον Άνθρωπος ο οποίος είναι τώρα χωρισμένος ΣΕ ΕΙΔΩΛΑ τις ανθρώπινες ψυχές οι οποίες εγκλωβίστηκαν από κάποιον που συμμετείχε στην δημιουργία αυτού του διττού σύμπαντος, και προτίμησε να γίνει ένα με τον αισθητό κόσμο, κρατώντας τις ανθρώπινες ψυχές αποκομμένες από την αρχική πηγή τους.

Και για να μην θυμόμαστε τίποτα μας διδάσκει την άγνοια, ώστε να δεχόμαστε την επανενσάρκωση μας διότι έτσι μας διδάσκει, ότι αυτή είναι η φύση μας η σάρκα.

morfeas sky

oneirosky
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...