Γεννημένος μαχητής ή γεννημένος σκλάβος;





Ποιος ήξερε πως όσα νομίζαμε για την πίστη και την εκκλησία ήταν τυπικά; Ποιος ήξερε ποιος τα έβγαλε και για ποιον σκοπό; Ποιος ήταν και είναι ο Γιαχβέ;

Κανείς μας δεν τα ήξερε, αλλά πάντα δεν μας καθόταν κάτι καλά. ''Αφού ο Θεός είναι πανταχού παρών, γιατί χρειάζομαι άλλον άνθρωπο για να με συγχωρήσει; Που ξέρω εαν συγχωρέθηκα; Ο πνευματικός γιατί λέει πως συγχωρέθηκα αφού μόνο ο Θεός ξέρει;''.. Τι είναι αμαρτία στην πραγματικότητα και γιατί η εκκλησία ακολουθεί πιστά την νοοτροπία της απαγόρευσης των πάντων, ενώ οι περισσότεροι εκεί μέσα κάνουν τα ίδια; Τα μάθαμε τώρα και τα δεχτήκαμε, γιατί αυτά τα ερωτήματα ήταν η έτοιμη βάση μας για τις απαντήσεις.
Θεέ μου, τι κάναμε. Που ήρθαμε;; Καμία τυπική εξομολόγηση δεν μας σώζει..

'' Μην κρύβεις τίποτα εν ώρα εξομολόγησης γιατί δεν θα συγχωρεθείς. Πρέπει να τα λες όλα.''.. Και;; Σώθηκα τώρα;; Είμαι αγία;; Θα πάω στον παράδεισο;; Ο Θεός ζητάει ταπείνωση και πραγματική μετάνοια. Θέλει να Tον ομολογούμε με σιγουριά και αγάπη όπως κι Εκείνος ήρθε σε αυτόν τον απαίσιο κόσμο, με αυτούς τους απαίσιους ανθρώπους, με σκοπό να θυσιαστεί ΓΙΑ ΕΜΑΣ!! Και εμείς τι κάνουμε Θεέ μου. Που χάσαμε σχεδόν τα πάντα εδώ. Θέλουμε να έρθουμε εκεί ξανά, αλλά με αυτό το σώμα κι με ό,τι μας δίνουν εδώ πέρα, μας κρατάνε δεμένους με μια αόρατη αλυσίδα. Ευτυχώς που είσαι Αυτός που είσαι, ευτυχώς που μας αγαπάς ακόμα. Κανείς άλλος δεν είναι σαν εσένα Πατέρα. Θα ήμασταν τελειωμένοι κι αβοήθητοι. Ευτυχώς που είσαι εδώ, που υπάρχεις παντού.

Ποιον να κατηγορήσω;; Αφού εγώ ήρθα εδώ που ήρθα και τώρα ζητάω δικαιοσύνη μέσα στην κόλαση. Πόσο παράλογο. Αλλά θα το ζητώ, μέχρι να φύγουμε και μακάρι να έρθουμε εκεί δίπλα σου επιτέλους. Δεν θέλω χαμόγελα και χαρές που στηρίζονται μόνο σε υλικά και κοσμικά. Θέλω χαμόγελα και χαρές ψυχής γεμάτες ουσία, έστω κι εδώ που είμαστε. Χαρά και δάκρυα δικαιοσύνης για όλη την ανθρωπότητα, για μια οικογένεια που δεν θυμάται τα αδέρφια της πια και που μεταξύ τους κατάντησαν να είναι άγνωστα.

Κι ας έρθει πόνος. Τι είναι αυτά μπροστά στην δικαιοσύνη που ζητούν όλοι μόνο στα λόγια;; Αφού όλα εδώ που είμαστε έχουν ένα τίμημα, πόσο μάλλον για την δικαιοσύνη. Δικαιοσύνη μέσα στον κόσμο του εχθρού, στο κάθε πετραδάκι που βλέπεις. Τι περιμέναμε δηλαδή;; Να έρθει δικαιοσύνη κι εμείς να κοιτάμε γελώντας, χωρίς να καταλαβαίνουμε τίποτα;; Πολλούς θα τους βόλευε, αλλά δεν είναι έτσι απλά και χαρούμενα τα πράγματα.. Το θέμα δεν είναι να βολευτείς, αλλά να ξεβολευτείς. Εμείς φταίμε που πονάμε και στεναχωριόμαστε, επειδή είμαστε δεμένοι και εθισμένοι στις ανέσεις μας.


Θεέ μου, βοήθησέ μας να αποκοπούμε απo όλα τα ψεύτικα. Φώτισέ μας και βοήθησέ μας να μην σε απογοητεύσουμε πάλι. Να κοιτάμε την ουσία στις πράξεις και να μην ψάχνουμε συγχώρεση σε τυπικές προσευχές και ξύλινα λόγια. Να αποφύγουμε την παγίδα του Σαμαέλ-Σατανά-Γιαχβέ. Ποιον υμνούσαμε τόσα χρόνια Θεέ μου. Πόσες φορές η Παναγιά έχει σταθεί δίπλα μας με δάκρυα στα μάτια κι εμείς ποτέ δεν την είδαμε, γιατί είμαστε τυφλοί εδω μέσα;; Βλέπουμε μόνο αυτά που αξίζουμε να δούμε. Αυτά που θέλουν αυτοί, δηλαδή το απόλυτο τίποτα. Κι αν η δικαιοσύνη στον πάτο που είμαστε, έρχεται μόνο με πόλεμο, είναι λογικό.

Στο σπίτι αυτό που μένεις ο ιδιοκτήτης θέλει να σε φάει λάχανο και δεν θα σε αφήσει να φύγεις ζωντανός. Όποιος νομίζει πως με συμβόλαια, συμφωνίες, υπογραφές και χαμόγελα θα δει δικαιοσύνη, είναι βαθιά νυχτωμένος. Τους εχθρούς τους πολεμάς πρακτικά.. Ούτε τους φιλάς τα χέρια, ούτε τους έχεις από κοντά για να μην ζοριστείς. Μόνο στον παράδεισο υπάρχει ειρήνη. Στην κόλαση μόνο πόλεμος και πόνος. Κάνε τον πόνο σου δύναμη και χαμογέλα, γιατί έρχεται δικαιοσύνη με αρχηγό τον Θεό τον αληθινό. Κι αυτή η μάχη μόνο με πόλεμο κερδίζεται. Είναι ο ίδιος πόλεμος που ζεις καθημερινά, με μόνη διαφορά, πως πια δεν θα είναι μόνο αόρατος αλλά και ορατός.

Γιατί φοβάσαι τον πόλεμο αφού γεννήθηκες για να μάχεσαι;; Αφού γεννήθηκες μέσα στον πόλεμο.. Άνοιξες τα μάτια σου μέσα σε αυτόν.
Θεέ μου, μην μας επιτρέψεις να σε αφήσουμε και βοήθησέ μας ότι κι αν γίνει.

Καλή επιστροφή στην φωτεινή πατρίδα


ΙΧΝ
ΜΙΧΑΕΛΑ

Το διαβάσαμε από το: Γεννημένος μαχητής ή γεννημένος σκλάβος; http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/09/blog-post_3800.html#ixzz4LADdfrmn
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...