Δεν είναι καθόλου αστείο τα λόγια που είπες ...

Δεν είναι καθόλου αστείο και για να το πάρεις στην πλάκα αυτό που είπες!


Τα λόγια σου εκφράζουν τις σκέψεις σου. Οι σκέψεις σου, σου δημιουργούν ανάλογα με αυτές συναισθήματα. Τα συναισθήματα αυτά προκαλούν χημικές εκρήξεις μέσα στο σώμα σου, διαμορφώνοντάς το σύμφωνα με αυτά. Αν συνεχίζεις το ίδιο μοτίβο σκέψεων, δημιουργείς ένα κυρίαρχο συναίσθημα το οποίο επιβάλλεται σε όλα όσα κάνεις. Με τον καιρό, ταυτοποιείσαι με τη μορφή των σκέψεων και των συναισθημάτων που κουβαλάς. Εθίζεσαι σε αυτές, και γίνονται το συγκινησιακό σου προφίλ.

Αυτή η ταυτότητα του εθισμού σου, ψάχνει από τη ζωή δύο πράγματα. Να επιβεβαιώνει και να διαιωνίζει τον εθισμό της. Και έτσι κλειδώνεις την καθημερινότητά σου σε ένα πολύ κλειστό μοντέλο εξαρτήσεων. Αρνείσαι να αντιληφθείς και να συγκινηθείς από οτιδήποτε είναι έξω από την ταυτότητά σου, γιατί δεν σε επιβεβαιώνει και δεν μπορείς να το διαιωνίσεις.


Ουσιαστικά, ψάχνεις καθημερινά για την ατυχία σου ή τη μιζέρια σου αν η ταυτότητά σου με τον καιρό έχει γίνει αυτή του άτυχου ή του μίζερου, απαρνούμενος να συγκινηθείς από οτιδήποτε άλλο.
Δεν είναι για πλάκα που ο λαός λέει ότι αν σπείρεις ανέμους θα θερίσεις θύελλες! Γι αυτό σου λέω, δεν είναι καθόλου αστείο τα λόγια που είπες. Είναι ο σπόρος του μέλλοντός σου!

Dimitris Nomikos

Το διαβάσαμε από το: Δεν είναι καθόλου αστείο τα λόγια που είπες ... http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/04/blog-post_346.html#ixzz4en8wh4zc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...