Είμαι ελεύθερος να χτίσω τη ζωή που εγώ επιλέγω!






“Πόσο μεγάλος γίνεαι αυτός ο καρχαρίας;” ρώτησε ο Ρίτσαρντ, που λατρεύει τα ενυδρεία.

“Εξαρτάται από το μέγεθος του ενυδρείου σου”, του απάντησε ο πωλητής.
“Αν τον κρατήσεις σ΄αυτόν τον μικρό χώρο, θα μείνει 20 πόντους. Αν όμως τον αφήσεις στον ωκεανό, τότε θα γίνει αρκετά μεγάλος για να σε φάει”.

Οι καρχαρίες και τα χρυσόψαρα μεγαλώνουν ανάλογα με το μέγεθος του περιβάλλοντος που τους προσφέρεται. Το ίδιο και οι σκέψεις. Δώσε στις θετικές ή στις αρνητικές σου σκέψεις χώρο και τροφή, και θα διαμορφώσουν τη ζωή σου.

Συνειδητοποίησε την ισχύ του δυναμικού και της προσοχής. Μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε με τη ζωή μας, γιατί έχουμε όλο το απαραίτητο υλικό. Πρέπει όμως να διαλέξουμε το τι θέλουμε να κάνουμε. Διαφορετικά θα αφήσουμε τον εαυτό μας να υποταχτεί στην καθοδική έλξη της μαζικής σκέψης.
Αν δεν χρησιμοποιείς εσύ το νου σου, τότε θα το κάνει κάποιος άλλος.

Ένας Ινδιάνος πήγε σε ένα μάγο-γιατρό και του είπε:¨Μέσα στο μυαλό μου τσακώνονται συνέχεια δύο σκυλιά : το ένα είναι όμορφο και το άλλο άσχημο”.

“Θα νικήσει το όμορφο” του είπε ο σαμάνος

“Γιατί;” ρώτησε ο άντρας.,

“Γιατί θα ταϊζεις το όμορφο“.

Απόσπασμα από το βιβλίο “Μια βαθιά ανάσα ζωής” του Αlan Cohen

Η σπουδαιότερη δύναμη των ανθρώπων είναι η δημιουργικότητα. Ο μοναδικός λόγος που δεν πραγματοποιήσατε τα όνειρά σας είναι επειδή δεν ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ πως ήταν εφικτά. Δεν είχατε ΠΙΣΤΗ. Από τη στιγμή που οι σκέψεις σας είναι ξεκάθαρες, θα αποκτήσετε την ικανότητα να τις πραγματοποιήσετε, να δημιουργήσετε οτιδήποτε θέλετε. Η ενέργεια που δημιουργείται από μια ξεκάθαρη σκέψη γίνεται πραγματική, φυσική ενέργεια η οποιία θα αναπαραχθεί σε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Προσδιορίστε και οραματιστείτε ΞΕΚΑΘΑΡΑ τις επιθυμίες σας, φροντίστε τες και κάντε τες να δυναμώσουν. Η πραγματικότητα είναι αυτό που εσείς αντιλαμβάνεστε- αυτό που εσείς αντιλαμβάνεστε ως αλήθεια, θα γίνει η αλήθεια σας. Να είστε επιλεκτικοί με αυτά που τρέφετε το νου σας!



ΠΗΓΗ

Το διαβάσαμε από το: Είμαι ελεύθερος να χτίσω τη ζωή που εγώ επιλέγω! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/10/blog-post_450.html#ixzz4vfniki62

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...