Οι Εργασίες ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΝΤΑΙ!




ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ 100% ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ $100 ΔΙΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ Η ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΩΛΗΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.
Σύμφωνα με ένα άρθρο στο περιοδικό Fortune πρόκειται για «Το όνειρο ενός επενδυτή... Το καλύτερα φυλαγμένο μυστικό του επιχειρηματικού κόσμου… Μια βιομηχανία με σταθερή ετήσια ανάπτυξη, υγιή εισροή μετρητών, υψηλά κέρδη στο επενδυόμενο κεφάλαιο και μακροπρόθεσμες προοπτικές για παγκόσμια επέκταση.»

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Bill Clinton επικρότησε την ευκαιρία που προσφέρει: «Η βιομηχανία σας προωθεί βασικές αξίες σε όλο τον κόσμο και δίνει στους ανθρώπους την ευκαιρία να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη ζωή τους.»

Ο Βρετανός Πρωθυπουργός Tony Blair τη δήλωσε ως «Μια τεράστια συνεισφορά στη γενική οικονομική ευημερία.»

Και ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Warren Buffet τη χαρακτήρισε απλά ως την «Καλύτερη επένδυση που έχω κάνει ποτέ.»

Και όλα αυτά βέβαια δεν είναι άγνωστα στους 13 εκατομμύρια Αμερικάνους και 53 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως που ανήκουν ήδη στην επιχείρηση του 21ου αιώνα. Λέγεται απευθείας πωλήσεις ή δικτυακό μάρκετινγκ. Άλλοι το αποκαλούν πολυεπίπεδο μάρκετινγκ ή μάρκετινγκ συστάσεων. Όπως και να το πείτε, αυτή τη στιγμή στον κόσμο των απευθείας πωλήσεων οι εργασίες αυξάνονται με τεράστια ταχύτητα. Οι απευθείας πωλήσεις έχουν αυξηθεί κατά περισσότερο από 91% στα τελευταία 10 χρόνια και τώρα έχουν ετήσιες πωλήσεις $30 δις στις Ηνωμένες Πολιτείες και $100 δις παγκοσμίως.

Κάθε εβδομάδα πάνω από 175.000 άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες συν πάνω από 300.000 σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο βουτάνε με το κεφάλι στις συναρπαστικές δυνατότητες αυτής της βιομηχανίας. Ωστόσο, παρ' όλη την εκρηκτική ανάπτυξή της, λιγότερο από το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού ασχολείται αυτή τη στιγμή με τις απευθείας πωλήσεις, που σημαίνει ότι η βιομηχανία αυτή έχει αγγίξει μόνο ένα μικρό κλάσμα από τις απεριόριστες δυνατότητές της.

Πώς είναι δυνατόν να ανθίζει μια βιομηχανία όταν υποτίθεται ότι είμαστε κολλημένοι στη μέση μιας οικονομικής ύφεσης; Αυτό λοιπόν έχει απλά να κάνει με την προοπτική που το βλέπει κανείς.

Αυτοί που βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο πιστεύουν ότι βρισκόμαστε σε καιρούς μαζικών οικονομικών αλλαγών. Και οι διορατικοί επενδυτές που αναγνωρίζουν αυτές τις μεταβαλλόμενες τάσεις και διακυβεύουν τα δικαιώματά τους σ’ αυτές τις νέες και αναδυόμενες βιομηχανίες θα είναι αυτοί που θα έχουν τα τεράστια κέρδη. Όπως πρόσφατα δήλωσε το περιοδικό Fortune, «Ξεχάστε τους μισθούς. Τώρα είμαστε στον κόσμο των εισοδημάτων.»

Και μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες είναι οι απευθείας πωλήσεις. Ο διακεκριμένος οικονομολόγος και συγγραφέας μπεστ σέλερ Paul Zane Pilzer προβλέπει ότι 10 εκατομμύρια νέοι εκατομμυριούχοι θα δημιουργηθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες στην περίοδο 2006 έως 2016. Αυτό είναι πάνω από διπλάσιο των τελευταίων 10 ετών. Επιπλέον, ο Paul Zane Pilzer δηλώνει συγκεκριμένα ότι πολλοί από αυτούς τους νέους εκατομμυριούχους θα είναι από την βιομηχανία των απευθείας πωλήσεων.

Αυτό το έχουν προσέξει πολλοί έξυπνοι επιχειρηματίες και μεγάλες αξιοσέβαστες εταιρίες.

Ο Sir Richard Branson, ιδρυτής της Virgin Records και Virgin Atlantic Airways και ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου είναι ιδιοκτήτης της Virgin Cosmetics Company μιας από τις κορυφαίες εταιρίες καλλυντικών στο Ηνωμένο Βασίλειο και – όπως το μαντέψατε – εταιρία απευθείας πωλήσεων. Εταιρίες όπως η Lilian Vernon, η Time Warner, και η Citigroup μεταξύ πολλών άλλων έχουν ιδρύσει εταιρίες απευθείας πωλήσεων.

Επιπλέον, ο Robert Kiyosaki, συγγραφέας μπεστ σέλερ της σειράς Πλούσιος Μπαμπάς, ο ειδικός οικονομικού σχεδιασμού David Bach οι εμφανίσεις του οποίου στο σοου της Oprah Winfrey έχουν αλλάξει την οικονομική μοίρα εκατομμυρίων ανθρώπων, και ο Steven Covey, συγγραφέας του θρυλικού βιβλίου "Οι 7 Συνήθειες των Εξαιρετικά Αποτελεσματικών Ανθρώπων", έχουν τονίσει τις τεράστιες δυνατότητες των απευθείας πωλήσεων.

Εάν αυτοί οι αξιοσέβαστοι επιχειρηματίες, εταιρίες και συγγραφείς έχουν ρίξει μια πιο προσεκτική ματιά στις απευθείας πωλήσεις, εσείς γιατί δεν το κάνατε; Για πολλούς, οι απευθείας πωλήσεις παραμένουν ένα αίνιγμα και παρ' όλη την αναζωπύρωσή του συνεχίζει να καταδιώκεται από παρανοήσεις. "Είναι πυραμίδα", "Μόνο μερικοί επιλεγμένοι βγάζουν πραγματικά χρήματα", "Καταλήγεις με μια αποθήκη προϊόντων που δεν μπορείς να πουλήσεις". Τέτοιες απαρχαιωμένες απόψεις και η γενική παρεξήγηση του πώς λειτουργεί στην πράξη η επιχείρηση συχνά παραμένουν στον πυρήνα του σχετικά χαμηλού προφίλ της βιομηχανίας αυτής. Στην πραγματικότητα, οι απευθείας πωλήσεις είναι ένα επιχειρηματικό μοντέλο δεκαετιών που είναι αρκετά εύκολο να το μάθει κανείς.

http://clubs.pathfinder.gr/naturalfitness/1094699
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...