O Micheal Jackson και το MLM
















Κάποιοι αναρωτιούνται αλλά και αμφισβητούν για το πως γίνεται να υπάρχουν τόσα πολλά χρήματα στο δικτυακό μάρκετινγκ (MLM). Πώς γίνεται να κερδίζουν κάποιοι τόσα πολλά χρήματα, από κάτι τέτοιο. Άρα κάτι ύποπτο θα συμβαίνει.




Το θέμα είναι ότι απλά δεν κατανοούν (ή δε θέλουν να κατανοήσουν) το πως λειτουργεί το συγκεκριμένο μοντέλο και γιατί είναι διαφορετικό από το "κλασικό" εμπόριο.




Το 1983, ο Micheal Jackson πήρε το αστρονομικό για την εποχή ποσό των 5 εκατομμυρίων δολαρίων για να προωθήσει το αναψυκτικό της Pepsi. Στη σειρά των διαφημίσεων που γυρίστηκαν, ο MJ δεν ακούμπησε καν το προϊόν. Παρόλα αυτά, η Pespi τον πλήρωσε 5 εκατομμύρια δολάρια.










Στα χρήματα αυτά, δεν υπολογίζονται τα χρήματα που έδωσαν στη διαφημιστική εταιρία για τη δημιουργία της διαφήμισης, ούτε στον τύπο για την προβολή. Οπότε το ποσό αυτό θα ανέρχεται σε μερικές δεκάδες εκατομμύρια.




Στο δικτυακό μάρκετινγκ (MLM) τα ίδια εκατομμύρια δολάρια, οι εταιρίες τα μοιράζουν στους συνεργάτες τους, οι οποίοι χρησιμοποιούν τα προϊόντα, έχουν αποτελέσματα, είναι ενθουσιασμένοι και τα συστήνουν σε άλλους και στη συνέχεια βοηθούν αυτούς, να έχουν και αυτοί με τη σειρά τους αποτελέσματα.




Ουσιαστικά δηλαδή, η βασική διαφορά είναι ότι τα χρήματα που θα έδινε μία εταιρία για τη διαφήμιση, τα δίνει πλέον σε απλούς καταναλωτές οι οποίοι συστήνουν τα προϊόντα και σε άλλους, βοηθώντας την εταιρία να επεκταθεί. (το εξηγώ καλύτερα στην ανάρτηση "Τι είναι το MLM" - Πως να Απαντήσετε σε 30 Δευτερόλεπτα"




Δεν ξέρω αν είναι ο καλύτερος τρόπος αυτός ή αν είναι ο χειρότερος τρόπος αυτός, αλλά ξέρω ότι είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για ένα προϊόν να φτάσει σε εκατομμύρια καταναλωτές. Είναι γνωστό ότι η καλύτερη μορφή διαφήμισης είναι η διαφήμιση στόμα με στόμα. Και επίσης είναι γεγονός, ότι με αυτού του τύπου τη διαφήμιση, οι εταιρίες δικτυακού μάρκετινγκ, έφτασαν να κάνουν κάθε χρόνο περισσότερα από 190 ΔΙΣ δολάρια σε πωλήσεις!




Αυτά για αυτούς που αμφισβητούν αλλά θέλουν να γνωρίζουν τι συμβαίνει!




http://nblo.gs/ZmbvX
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...